Diensten

De diensten die worden aangeboden door Poppe Hoveniers bestaan uit het ontwerpenaanleggen en onderhouden van tuinen. Dit gebeurt op vakbekwame wijze met potlood en papier. Zo creëren we een beeld voor u wat de basis moet vormen voor uw nieuwe tuin. Ook geven we tuinadvies over deze werkzaamheden.

De aanleg van uw tuin

Onder tuinaanleg beginnen we altijd met de grondwerkzaamheden, deze vormt de basis van uw tuin en moet als eerste op orde gesteld worden. Hierna volgt de bestrating, de beplanting en overige werkzaamheden. Het aanleggen van uw tuin wordt alleen gedaan door vakbekwame hoveniers. Dit biedt u de garantie dat alles vlekkeloos verloopt en u zo snel mogelijk kun genieten van uw droomtuin.

Onderhoud is van belang

Poppe Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin te allen tijde netjes blijft. Poppe Hoveniers beschikt over de juiste mensen voor het onderhouden van uw tuin. Hieronder valt kappen van bomen, snoeien, beplanting vervangen, uw gazon maaien en overig algemeen onderhoud. Ook bieden wij voor- en najaarsbeurten, zo blijft uw tuin netjes en fris.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden?

 

Volg ons op onze social media:

 

 

 

 

 

Kwaliteitskeurmerk

Wij staan voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Daarmee profiteert ook u van de vijf zekerheden van TuinKeur. Lees meer >