Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is belangrijk om een tuin de uitstraling te geven die bij het ontwerp bedacht is. Of het nu gaat om maandelijks onderhoud of een snoeibeurt in het voor- en najaar, Poppe Hoveniers doet het allemaal voor u. Eventueel op basis van offerte of contract.

 

Onderhoud voor de ‘levende tuin’

Het is belangrijk wanneer u het hele jaar door van uw tuin wilt genieten dat deze goed wordt onderhouden. Sommige mensen prefereren het om het onderhoud van hun tuin zelf te doen en genieten hiervan. Voor andere mensen biedt Poppe Hoveniers de helpende hand. Want wie wil er nou niet een tuin met een gemaaid gazon, een strakke heg en een helderblauwe vijver. Poppe Hoveniers beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en maakt gebruik van professioneel gereedschap. We overleggen samen met u welk onderhoud er verricht gaat worden. Neem eens contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

 

Volg ons op onze social media:

 

 

 

 

 

Kwaliteitskeurmerk

Wij staan voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Daarmee profiteert ook u van de vijf zekerheden van TuinKeur. Lees meer >